Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"otišao je u prave ruke"

Veliko srce Zadranke: Poklonila auto samohranoj majci četvero djece

Opel Corsa (Foto: Wikipedia)
Opel Corsa (Foto: Wikipedia) Foto: Wikipedia
"I ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati", kazala je Zadranka čiji je oglas izazvao veliku pozornost na društvenim mrežama.

"Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox." Oglas je to objavljen u Facebook grupi "Kupi prodaj Dalmacija" koji je odmah izazvao val reakcija.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Mnogi nisu vjerovali u točnost objave, no ispostavilo se kako je ona istinita. Oglas je objavila osoba pod profilom "Jasam To", a kako saznaje Dalmatinski portal, riječ je o Zadranki Filomeni. U izjavi za taj portal kazala je kako ne želi da joj se navodi prezime, jer se "ne želi reklamirati u medijima" te da je automobil iz oglasa već našao novog vlasnika.

"Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina otišla je u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu", rekla je Filomena, koja je također samohrana majka.

"Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati."

Sin joj je, kaže, rekao kako je ponosan, počeo je plakati i kazao: "Mama, ti si čudo!" "Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novi auto kada položi, a ne trebaju nam dva...", kazala je ova Zadranka na kraju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene