Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 9 ujutro

Zadrani sedam sati ispred vrata čekali otvorenje trgovačkog centra!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina Zadrana od 9 je sati čekalo otvaranje trgovačkog centra Supernova.

Nevjerojatan prizor stiže iz Zadra, stotine građana satima su čekali otvorenje trgovačkog centra. Uprava je otvaranje zakazala u devet ujutro u trenucima kada još nisu imali uporabnu dozvolu. Dozvolu su s njima, na kraju, čekali i kupci.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

Tako se nekoliko stotina Zadrana okupilo ispred vrata, dok su u samom centru još uvijek trajali tehnički pregledi sigurnosti. Bilo je nekih koji su se pred vratima žalili i tvrdili da sve liči na cirkus i da je osoblje neljubazno. Nervoze je itekako bilo. Kupci su zapitkivali zaštitare o terminu, nitko pred vratima ne zna zašto se vrata ne otvaraju.

>> Zbog svađe šteta u desecima milijuna kuna i 700 radnika bez posla

U isto vrijeme u unutrašnjosti centra vladala je neizvjesnost. Tehnički pregled sigurnosti tek je bio u tijeku, a uporabna dozvola za veliki centra bila je pod velikim znakom pitanja. Sudionici glamurozne predstave otvaranja gotovo su počeli s pakiranjem kofera. U 16 sati, tijela zaštitara su se razmaknula, a stotine Zadrana utjehu za sedam sati čekanja pokušat će izliječiti kupovinom.

Biste li čekali sedam sati na otvaranje kupovnog centra?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene