Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarska Hitna pomoć svoju hranu naručuje preko broja za hitne slučajeve - 194. Zamjenik ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije očitovao se o ovom pitanju.


S broja Hitne pomoći u Zadru više je puta biran broj lokalne pizzerije iz koje je naručena hrana, piše Antena Zadar.

>> Sisak: REKORDAN broj poziva Hitnoj medicinskoj pomoći!

Vezani članci Razbijeni prozori zadarskog SDP-a ''Kampanja je počela'': Netko je kamenjem porazbijao prozore prostorija SDP-a, pozvana policija Pizza majstori pomažu u Petrinji Vrijedni volonteri i dalje pomažu Banovini: Pizza majstori ispekli više od 30 tisuća pizza, danas im je zadnji dan

'Nazvali su, nisam stigao vidjeti broj pozivatelja jer nam je bila gužva. Ljubazna gospođa s druge strane naručila je svoju pizzu i još neku hranu, međutim, kad sam ih upitao na koji broj ide narudžba, koji broj treba nazvati, dobio sam odgovor kako je s druge strane Hitna pomoć i da ih nazovem na 194', ispričao je djelatnik pizzerije koji je primio naarudžubu.

'Izričito sam naglasio da ne želim zvati na broj 194 i zamolio gospođu da mi ostavi neki fiksni ili mobilni broj, svoj broj mobitela, na kraju krajeva, no ona to nije htjela', dodao je.

Ubrzo se o cijelom slučaju očitovao i zamjenik ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije.

'Upravo smo završili hitan sastanak na tu temu. Priča je došla do nas prije sat vremena. Istog trenutka smo pokrenuli istragu. To je nedopustivo, zgroženi smo. Ravnateljica i ja ne možemo doći k sebi. Odmah krećemo u rješavanje ovog slučaja. U pitanju je čista zlouporaba. Nemam ideju tko bi to mogao napraviti. Imamo preko ljeta dosta novih mladih ljudi na ispomoći. Možda je neka sestra ili doktor nepromišljeno reagirao', kazao je Vlatko Grković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook