Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Građani zgroženi

Zadarska Hitna naručuje pizzu preko broja 194!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska Hitna pomoć svoju hranu naručuje preko broja za hitne slučajeve - 194. Zamjenik ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije očitovao se o ovom pitanju.

S broja Hitne pomoći u Zadru više je puta biran broj lokalne pizzerije iz koje je naručena hrana, piše Antena Zadar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Pizza - 3 Nije imuna na inflaciju Bliže gurmanskom jelu nego fast foodu: Zašto je pizza u Hrvatskoj među najskupljima u Europi?

>> Sisak: REKORDAN broj poziva Hitnoj medicinskoj pomoći!

'Nazvali su, nisam stigao vidjeti broj pozivatelja jer nam je bila gužva. Ljubazna gospođa s druge strane naručila je svoju pizzu i još neku hranu, međutim, kad sam ih upitao na koji broj ide narudžba, koji broj treba nazvati, dobio sam odgovor kako je s druge strane Hitna pomoć i da ih nazovem na 194', ispričao je djelatnik pizzerije koji je primio naarudžubu.

'Izričito sam naglasio da ne želim zvati na broj 194 i zamolio gospođu da mi ostavi neki fiksni ili mobilni broj, svoj broj mobitela, na kraju krajeva, no ona to nije htjela', dodao je.

Ubrzo se o cijelom slučaju očitovao i zamjenik ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije.

'Upravo smo završili hitan sastanak na tu temu. Priča je došla do nas prije sat vremena. Istog trenutka smo pokrenuli istragu. To je nedopustivo, zgroženi smo. Ravnateljica i ja ne možemo doći k sebi. Odmah krećemo u rješavanje ovog slučaja. U pitanju je čista zlouporaba. Nemam ideju tko bi to mogao napraviti. Imamo preko ljeta dosta novih mladih ljudi na ispomoći. Možda je neka sestra ili doktor nepromišljeno reagirao', kazao je Vlatko Grković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene