Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika policijska akcija

Među uhićenima u Zadru i vlasnik kafića u kojem je Daruvarac lani brutalno premlatio djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među uhićenima u velikoj akciji zadarske policije, je i vlasnik kafića u kojem je Darko Kovačević "Daruvarac" prošle godine brutalno premlatio 18-godišnjakinju, javlja zadarski.hr.

U skupini od 16 osumnjičenih za organizirani kriminal, uhićenih u velikoj policijskoj akciji na zadarskom i zagrebačkom području, čak su, javlja Hina, četiri bivša zadarska policajca, a ukupna 'šteta' procijenjena je na preko 12 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Među uhićenima je, javlja Zadarski.hr i vlasnik kafića u kojem je Darko Kovačević "Daruvarac" prošle godine brutalno premlatio 18-godišnjakinju.

Kriminalističko istraživanje ove organizirane kriminalne skupne trajalo je od početka godine, a u njemu je sudjelovalo više od 30 policajaca iz zadarske, zagrebačke i vukovarsko-srijemske policijske uprave.

Tijekom kriminalističke istrage provedeno je više pretraga kuća i stanova, poslovnih prostora, osobnih vozila i mobilnih telefona, istaknuli su na konferenciji za medije Bore Mršić, šef zadarske kriminalističke policije, i Tomislav Škara, voditelj Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije.

''Ističem da se činjenjem kaznenih djela protiv gospodarstva i protiv državnog proračuna RH izravno podriva ekonomska snaga zemlje te će prioritet gospodarskog istraživanja odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije PU zadarske u narednom periodu biti upravo ovakva kaznena djela'', najavio je Bore Mršić dodajući da policija nema saznanja da su počinitelji imali neki oblik političke zaštite u sustavu, niti da su ikome davali ili plaćali mito.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene