Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko nevrijeme

'Zaboravite na Sljeme, opasno je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg je zabijelio Sljeme do kojeg je danas nemoguće doći.

Ako imate snimke nevremena šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali se nikako nemojte izlagati opasnosti. Olujno nevrijeme, uz jake nalete vjetra i snijeg pokosilo je i Sljeme. Djelatnici Šumarije čistili su prilazne ceste, a usprkos prijepodnevnim intervencijama, ekipe se povlače. 'Opasno je, posao će obaviti kad se stanje smiri' kaže direktor Sljemena Dragutin Žiljak i poručuje: danas zaboravite na Sljeme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevrijeme izazvalo kaos u Hrvatskoj VIDEO i FOTO Bura puhala i do 238 km/h: Na muškarca palo stablo i ubilo ga! Slika nije dostupna Nevrijeme u Pagu FOTO Vjetar u more otpuhao kontejner u kojem je bio muškarac!

'Ne ići gore, Sljeme je još uvijek neprohodno, a vjetar te jačine da bi mogao uzrokovati nova padanja. Drveća po cesti još ima, čak nam je jedno drvo palo i na žičaru. Najbolje bi bilo pričekati današnji dan da prođe i sutra krenuti u detaljno čišćenje i saniranje', kaže Žiljak.

>> Jaka ciklona izazvala kaos u Hrvatskoj: U Novom Marofu na muškarca palo stablo i ubilo ga!

Pune ruke posla imala je i zagrebačka hitna. Od ranog jutra pa do 14 sati hitna je bila non stop puna, imali su ukupno 52 intervencije, kaže pročelnik Ureda dr. Marin Buljan.

'Od jutra od 8 pa do 11 sati bio je velik broj intervencija. Negdje su padale grane, ljudi su padali na stepeništu, na cesti, s krovova. Tako da je skoro 35 posto naših intervencija u tom periodu bilo vezano za to', kaže dr. Buljan. (Media Servis)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene