Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

ŠTO SE TO DOGAĐA?

Podrhtava tlo u okolici Zagreba, seizmolozi javljaju kako je zabilježen već treći potres u jednom danu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seizmološka služba priopćila je da je treći potres zabilježen u 19 sati i 18 minuta, s epicentrom 20-ak kilometara jugozapadno od Zagreba.

I treći slabi potres pogodio je u ponedjeljak područje jugozapadno od Zagreba, ponovno magnitude 2.0 prema Richteru s istim epicentrom kod mjesta Kupinec kao i prethodna dva.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće"

Seizmološka služba priopćila je da je treći potres zabilježen u 19 sati i 18 minuta, s epicentrom 20-tak kilometara jugozapadno od Zagreba.

I ovaj je potres bio slab, magnitude 2.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV (tri do četiri) stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice.

Potres se osjetio na području između Zagreba i Karlovca.

Prvi potres zabilježen je u 14 sati i 14 minuta s magnitudom od 2.5 prema Richteru, a drugi u 17 sati i 38 minuta s magnitudom 2.0 prema Richteru. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene