Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića održan je Božićni koncert Zaklade Ana Rukavina na kojemu su nastupili brojni pjevači i grupe, a tijekom koncerta telefonskim pozivima građana prikupljeno je 800.000 kuna za pomoć Zakladi.


Koncert je započeo i završio pjesmom 'Želim život', riječima kojima je Ana u pismu zatražila pomoć u liječenju teške bolesti, leukemije.

Vezani članci Slika nije dostupna Podijelili smo pozivnice za 'Koncert za život'! Slika nije dostupna Zaklada Ana Rukavina i Nova TV vam donose 'Koncert za život'

'Ana je i danas s nama', rekla je ravnateljica Zaklade i Anina mama, Marija Rukavina, te zahvalila brojnim Zagrepčanima što su se došli na koncert, kao i svima dobrovoljnim darivateljima matičnih stanica u Hrvatskoj, kojih je danas 33.000.

Dr. Mirando Mrsić rekao je kako su dosad tipizirali 10.000 uzoraka i osnovali banku krvi iz pupkovine. 'Želimo da bude najbolja i zato trebamo vas', poručio je Mrsić.

Na koncertu su nastupili Dječji zbor 'Kikići', Davor Radolfi, Maja Šuput, Antonija Šola, Luka Nižetić, Jelena Radan, Meritas, Davorin Bogović, Marija Husar, Baruni, Goran Karan, Jacques Houdek i Natali Dizdar.