Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef za poželjeti

Za obljetnicu radnog staža radniku poklonio automobil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za okrugle obljetnice na poslu obično se poklanjaju satovi, nakit, cvijeće. No, tako nije bilo u jednom malom karlovačkom obrtu. Vlasnik je svog zaposlenika za desetogodišnju suradnju odlučio nagraditi ni manje ni više, nego automobilom.

Nakon što su se podigla garažna vrata pravo iznenađenje. Za desetljeće rada Ivica Pereško dobio je automobil na poklon. 'Ja sam ostao zatečen, iznenađen, kako ne. Gledao sam, još nisam vjerovao da je to moguće, ali ipak je', ispričao je Pereško.

Pročitajte i ovo Rad trgovina i šoping-centara planirajte kupovinu Pogledajte koje su trgovine i šoping-centri otvoreni ove nedjelje Ilustracija Važna objava Nezakoniti otkazi, mobing, plaće na ruke... Izvješće koje prikazuje što se događa u Hrvatskoj

Cijela akcija odrađena je u tajnosti. Ivica ništa nije smio naslutiti. S terena su ga vratili zbog pošte koju osobno mora primiti. 'Šef mi je dao kuvertu u kojoj je bila prometna. Pitao sam zašto mi to daje, a on u međuvremenu digne vrata garaže. Ondje je bio parkiran zelenko', rekao je Pereško. Darivatelju je ideja pala na pamet još prije nekoliko godina.

'U šali mi je rekao ako ćemo oboje tu izdržati deset godina kupit će mi auto', rekao je Pereško. Obećano je i ispunjeno. 'Poštenog radnika treba pošteno nagraditi. Da nije ovakva kriza trebao je dobiti i bolji auto, ali pošto je sad situacija kakva je to je maksimum koji smo mogli izdvojiti', rekao je Mladen Jarnević, poslodavac.

>> iPod, DVD, poklon bonovi - ovime škole nagrađuju vrijedne učenike!

Izdvojit će Mladen uskoro još koju kunu za automobil. I ostale radnike za njihov jubilej treba nagraditi. 'Rekli su da bi to sad trebalo biti pravilo, ali vidjet ćemo. Sada se moraju iskazati. Ako budu marljivi kao do sada, to nije nikakav problem', rekao je Jarnević. Problem neće biti ni radnicima, za ovakve poklone isplati se raditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene