Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Za Martinu prikupljena polovica potrebnog iznosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogobrojni donatori odazvali su se akciji za pomoć teško bolesnoj, 16-godišnjoj Martini Pirić iz Čepina. Borbu s dva tumora, koji su joj dijagnosticirani u samo mjeseca dana, nastavit će u talijanskoj Padovi.

Hrvatska je uistinu dokazala kako je mala zemlja velikog srca.  Akciji prikupljanja milijun i četristo tisuća kuna, potrebnih za jednogodišnje liječenje, danas su se odazvali i njezini prijatelji i kolege iz Srednje trgovačke škole. 

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Ilustracija Vjerovali ili ne Bizaran slučaj: Liječnici pacijentici odstranili cistu toliko veliku da nije stala u CT skener

>> Martina ide u Padovu kod dr. Nele Sršen 

>> Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

Učenici i nastavnici organizirali su, na središnjem osječkom trgu, prodaju peciva, kolača i drugih slastica, koje su sami pripremili. 

Od svih donacija dosad je prikupljena polovica potrebnog iznosa.

Obitelj Pirić nalazi se pred dugim i skupim liječenjem pa Vas pozivamo da im pomognete uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlasnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitela 098 97 85 878.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene