Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Martina ide u Padovu kod dr. Nele Sršen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martina Pirić, šesnaestgodišnja djevojka iz Čepina, koja je u samo četiri mjeseca oboljela od dva tumora, a o čemu je Nova TV izvještavala, sredinom sljedećeg tjedna trebala bi krenuti u Padovu kod dr. Nele Sršen.

Martina je ujutro krenula prema Zagrebu gdje treba izvaditi putovnicu te podići još neke nalaze, a njezina majka očekuje kako će u Padovu krenuti sredinom idućeg tjedna.

Pročitajte i ovo Kuhinja Srce drukčije kuca Osobnu tragediju pretvorili u hvalevrijednu akciju: "Morali smo nekako na tu bol odgovoriti s nečim dobrim" Slika nije dostupna Udruga 'Dobro srce' Darujte dvije kune i spasite život

Donacijama je do sada sakupljeno oko 400 tisuća kuna, no to zasigurno neće biti dostatno za potpuno liječenje. Majka Marija rekla nam je kako će ih u Padovi primiti dr. Nela Sršen i tamo bi trebali dobiti novo mišljenje stručnjaka.

>> Hrvatska na nogama: Martina, nisi sama!

Tek nakon toga odlučit će se o daljnjem liječenju, a tada će biti i jasnije kolika je otprilike svota potrebna za cjelokupno liječenje.

'Kemoterapija će vjerojatno trajati godinu dana. Mi se nadamo da ćemo u srijedu krenuti u Padovu jer Martina ne smije biti dugo bez terapije', kaže Marija Pirić.

'Ljudi zovu, plaču, plaču više nego ja. Ne znam više plaču li oni radi mene ili ja radi njih, jer svatko tko ima djecu stavlja se u moju situaciju', objašnjava gospođa Pirić trenutačnu obiteljsku situaciju.

Na pitanje koliko je novaca potrebno za kompletno liječenje, Marija kaže da još ne zna definitivno, no suma se kreće oko 200 tisuća eura za godinu dana terapije.

'Do jučer se skupilo nekih 600 000 kuna, danas nismo stigli do banke, nismo vidjeli račune…', kaže gospođa Pirić. 

Obitelj Pirić nalazi se pred dugim i skupim liječenjem pa Vas pozivamo da im pomognete uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlasnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitela 098 97 85 878.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene