Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velikodušnost na djelu

Za malenu Mariju prikupljeno više od 110.000 kuna, dobili i stan na korištenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skromnoj obitelji iz Virovitice, čije dvoje djece ima epilepsiju, a najmlađa kći akutnu leukemiju, iznenadili su dobročinitelji, koji su im na račun uplatili više od 110.000 kn

Malenu Mariju Šerment čekaju bolji dani, jer su ljudi nesebično pomogli i do subote u podne uplatili preko 110.000 kuna na račun obitelji.

Pomoći se priključila i jedna zagrebačka stranka, koja je u suradnji s udrugom Krijesnica majci Katarini Šerment dala besplatno stan na korištenje, dok se malena Marija liječi u bolnici.

Već smo pisali o malenoj Mariji prošlog tjedna, a u samo par dana stigla je pomoć brojnih dobročinitelja. Prijatelji, ali i oni koji obitelj Šermet osobno ne poznaju, napravili su stranicu na Facebooku, koja koja sada ima već 13.099 članova.

Marija ima samo tri godine i leži na zagrebačkom Rebru. Misli da ima temperaturu, a ustvari joj je otkrivena akutna leukemija. Majka Katarina tu je vijest primila slomljena srca. Marija se na Rebru nalazi već 15 dana.

'Danas je povraćala i žali se da je glava boli, isto tako evo čekamo šišanje, jer kosica jako opada', napisala je njezina majka Katarina Šerment danas na stranici Facebook grupe posvećenoj malenoj Mariji te se zahvalila svima koji pomažu obitelji.

Ukoliko se i Vi želite priključiti i pomoći malenoj Mariji, to možete učiniti uplatom na račun 2390001-321444543, na ime Karlo Šerment.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene