Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Po treći put Zadar je bio domaćin humanitarne utrke Wings for Life koja je u istom trenutku startala na 34 lokacije diljem svijeta. Za one koji to ne mogu danas je potrčalo 7.000 ljudi.


Među trkačima na humanitarnoj utrci Wings for life 2016 su se našla i mnoga poznata imena te ambasadori Passion for Life koja spada u top 10 ekipa na svijetu po brojčanom stanju. svijetu po brojčanom stanju. Renault će donirati 5 kuna za svaki pretrčani kilometar koji ambasadori naprave. U timu Passion for Life je bilo više od 250 ljudi, a za svaki kilometar koji su ambasadori pretrčali Renault će donirati 5 kuna.

Vezani članci Mario Valentić Mario Valentić objavio je staru fotografiju s Mirkom Filipovićem, a otkrio je i kad je nastala Slika nije dostupna VIDEO KOJI ĆE VAM IZMAMITI SUZE Jedinstvena priča koja je ujedinila svijet

Jedan od ambasadora tima Passion for Life je i Mario Valentić.

'Bilo je vruće, ali atmosfera je bila super. Ljudi su nam davali podršku na ulicama, pozdravljali nas. Ove godine sam imao najmanje trkačke ambicije zbog problema s koljenom, ali pretrčao sam 12 kilometara. Bilo je super, jako puno ljudi, najviše do sada', kazao je Mario nakon utrke.

Ambasadorica Nika Fleiss ove je godine trčala s gospođom Mandom Knežević, predsjednicom Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara HUPT. Točnije, Nika je trčala gurajući njezina kolica.

'Bilo je prekrasno kao i svake godine. Prvi put sam trčala u paru, tj. gurala gđu. Mandu u kolicima i uspjele smo zajedno. Došle smo do 6. kilometra i tamo nas je ulovio presretač. Malo smo se odmorile i zatim se okupale u moru. Bio je prekrasan dan, puno ljudi, energija je bila predivna, ništa nam nije bilo teško', kazala je nakon utrke zadovoljna Nika.