Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vukovarsko-srijemski HDZ je dao ‘potporu bivšem predsjedniku ŽO HDZ-a Petru Čobankoviću vezano za sve njegove osobne odluke’.


Pod predsjedanjem Bože Galića, nedavno novoizabranog predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko srijemske županije održana je konstituirajuća sjednica ŽO HDZ-a na kojoj su za dopredsjednike izabrani Damir Barna, Luka Burilović, Željko Cirba, Tomislav Čuljak, Davor Miličević i Josip Šarić.

Vezani članci Ivo Žinić, sisačko-moslovački župan - 1 Burne reakcije na Žinićeve poteze, ali i činjenicu da ostaje župan: "Sada je potpuno jasno - vrijeme je da se ovo izmijeni" Andrej Plenković i Ivo Žinić Nakon sjednice užeg predsjedništva HDZ-a: Ivo Žinić podnio ostavku, neće se kandidirati za župana

Jednoglasno su dali potporu Boži Galiću u kandidaturi za potpredsjednika stranke i Josipu Šariću za člana Središnjeg odbora HDZ-a, a također je jednoglasno izražena potpora kandidaturi Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a.

>> Ima li Karamarko prednost u stranačkoj utrci?

Vukovarsko-srijemski HDZ je ‘u skladu sa zakonskim propisima’ dao ‘potporu bivšem predsjedniku ŽO HDZ-a Petru Čobankoviću vezano za sve njegove osobne odluke’, navodi se u današnjem priopćenju ŽO HDZ-a vukovarsko-srijemske županije. (Agencija VLM)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.