Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi su suzdržani

Ima li Karamarko prednost u stranačkoj utrci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što su bliže HDZ-ovi izbori za predsjednika, u stranci je sve burnije. Održano je predsjedništvo i nacionalno vijeće, razgovaralo se o izmjenama statuta i izborima, ali neizbježna je tema sve veći broj javnih potpora nekim kandidatima.

Buru zanimanja izazvao je Božidar Kalmeta koji je nakon Gordana Jandrokovića još jedno zvučno HDZ-ovo ime koje je javno podržalo Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture. Okupljanje HDZ-a Butković odgovorio novinarima: "Pa šta nema pametnijeg čovjeka u Hrvatskoj?"

Sada je nezahvalno procjenjivati tko ima prednast u utrci za predsjednika stranke jer primjerice prednost je naizgled još do prošlog tjedna imao Darko Milinović. Jadranka Kosor uvjerena je da je ona najbolje stoji.

Javnom potporom poznatih HDZ-ovaca stječe se dojam prednosti. No za tri tjedna glasuje 2200 izaslanika većinom javnosti nepoznatih ljudi koji imaju svoje mišljenje koje ne mora biti isto onome koje serviraju bivši ministri.

Darko Milinović i Božidar Kalmeta javno su djelovali kao tim. Kalmetinoj potpori Karamarku nije iznenađena ni stranačka šefica. 'Nisam iznenađena vi znate da u stranci svi o svemu znamo tko s kim razgovara kada i gdje i tko kome što nudi', rekla je Kosor.

Što je Kalmeti ponuđeno nitko ne želi reći, a odgovor se nije mogao dobiti ni od njega samoga. Naime, na Predsjedništvo nije stigao.

Vremena je sve manje. Izbori sve bliže, a kampanja postaje sve žešća.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene