Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Investicija od 50 milijuna kuna

Vukovarci dobivaju veliki trgovački centar, otvara se 100 radnih mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obnova i proširenje bivše zgrade Name u središtu Vukovara u punom je jeku.

Do kolovoza, Vukovarci će dobiti trgovački centar s nekoliko trgovina, ugostiteljskih objekata i kino dvorana. Investiciju vrijednu 50 milijuna kuna danas je obišao i predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati

'Očekujemo otvaranje 100 novih radnih mjesta. Ići će zajednički natječaj svih najmoprimaca u samom objektu koji se očekuje kroz par tjedana', kazao je Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora.

>>
'Nastoji se stvoriti dojam da je Vukovar mjesto kao svako drugo'

Dobre vijesti donio je i za šest mladih uspješnih vukovarskih sportaša. Njih će Vupik, koji djeluje u sklopu koncerna Agrokor, stipendirati godinu dana.

'S obzirom da su oni već postigli velike uspjehe mi se nadamo da će im ova sredstva, znači to je 1.000 kuna mjesečno stipendije, pomoći u njihovom daljnjem usavršavanju', kazao je Davor Bošnjaković, predsjednik Uprave Vupika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene