Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne slažemo se'

I Koordinacija braniteljskih udruga protiv dva protokola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara ne slaže se s najavom Stožera o organiziranju paralelnog protokola i paralelne kolone sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenog.

Poslije najava iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara da će radi neslaganja s Vladom RH 18. studenog organizirati dva protokola i dvije kolone sjećanja priopćenjem za javnost javila se i Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara.

Pročitajte i ovo Kolona sjećanja - 120 32. godišnjica Penava o jučerašnjoj Koloni sjećanja: "Nadam se da smo svima poslali poruku" Političari u Vukovaru - 4 POLITIČARI U VUKOVARU Kamere Nove TV uhvatile razgovor Milanovića i Penave, pogledajte o čemu su razgovarali. Plenković izviždan, čuo se i ustaški pozdrav

'Izražavamo svoje neslaganje najavom Stožera o organiziranju paralelnog protokola i paralelne kolone sjećanja na žrtvu Vukovara 18. studenoga. U potpunosti podržavamo službeni protokol kao i svih ovih godina.

>> Koordinacija vukovarskih stradalničkih udruga: 'Podržavamo službeni protokol!'

Mišljenja smo da dvojni protokol razjedinjava branitelje i ostale sudionike hodočašća i omalovažava žrtve Vukovara te stoga pozivamo članove Stožera da još jednom preispitaju svoju odluku i odustanu od nje', navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik Koordinacije Zdravko Komšić.

Inače, vukovarska Koordinacija broji 14 udruga od kojih su priopćenje potpisali predsjednici sedam udruga koje djeluju u gradu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene