Obavijesti Video Pretražite Navigacija
5 dana uživanja

Vruća tema: 'Grupni seks' u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko desetaka znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta raspravljat će o temi grupnog seksa.

Kongres seksologa, odnosno godišnji sastanak Međunarodne akademije za seksualna istraživanja (IASR) od srijede do nedjelje održava se u dubrovačkom hotelu Rixos Libertas.

Domaćin konferencije je dr. Aleksandar Štulhofer, jedan od autora zdravstvenog odgoja koji je na meti određenih skupina društva zbog naslanjanja na radove američkog seksologa Alfreda Kinseyja.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Nikad ne biste pogodili što dobijete kad upišete 'Dubrovnik sex' na Youtubeu

Jedna od tema kongresa će biti grupni seks. Na tu temu govorit će Katherine Frank, ugledna seksologinja iz Washingtona, prenosi Dubrovački Dnevnik.

Domaćin kongresa Alkesandar Štulhofer vodit će jedan od osam simpozija pod nazivom 'Istraživanje seksualnosti u Hrvatskoj'.

Pa iako je mnogima ovaj kongres itekako zanimljiv, njegovu tematiku ne podržavaju baš svi.

Voditeljica inicijative 'Ne dirajte djecu' Ksenija Abramović najavila da će zdušno pokušati zaustaviti kongres seksologa u Dubrovniku, no osim izražavanja zabrinutosti na društvenoj mreži, veća aktivnost je izostala. To je vidljivo i po tome što je, unatoč njezinom protivljenu, kongres ipak startao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene