Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjerodostojnost, upornost, odvažnost i pouzdanost ono je čime se vode reporteri Dnevnika Nove TV.


Na teren reporteri Dnevnika Nove TV uvijek izlaze s istim pravilima - sve priče su jednako bitne, ništa im ne može stati na put, a svojim radom svaki dan iznova potvrđuju povjerenje gledatelja. No, što zapravo znači raditi kao reporter Dnevnika Nove TV?

Vezani članci 15 godina Dnevnika Nove TV Mali podsjetnik na 15 godina Dnevnika Nove TV: Bilo je tu svega - suza, smijeha, ponosa... Redakcija Nove TV - 3 Dnevnik Nove TV slavi 15 godina: Bili smo na tisuće terena, popratili najvažnije događaje, afere, promjene vlasti. A evo kako nastaju najgledanije informativne minute u zemlji

Tim vrhunskih profesionalaca sjeo je pred kamere i gledatelje uveo u manje poznati svijet svog posla. Što ih motivira i drži upornima? Kako se nose s emocijama i kako čuvaju povjerenje gledatelja?

Mislav Bago, Ivana Petrović, Andrija Jarak, Željko Vela, Sabina Tandara, Ivana Ivanda, Anita Martinović, Šime Vičević i Vjekoslav Đaić iskreno su odgovarali na takva i slična pitanja pred kamerama, i tako dali priliku gledateljima da ih upoznaju malo bolje nego što su to do sada imali prilike.

Nova TV grupa apsolutni pobjednik godine

Od večeras gledatelji svakodnevno imaju prilike vidjeti njihove odgovore na malim ekranima, u posebnim spotovima koji donose pravila kojih se reporteri drže, svjedočanstva s terena i njihove iskrene emocije.

'To je posao koji moraš voljeti ili ga ne raditi', otkrio je Andrija Jarak.

'Mi svaku večer ulazimo u domove gledatelja, mi smo dio njihove privatnosti i to uvijek moramo imati na umu i poštovati tu činjenicu', kaže Ivana Petrović.

A za sve koji žele doznati još i više o njihovom radu, svoje pitanje i ime reportera kojemu je ono namijenjeno šaljite na pitanja@dnevnik.hr. Nakon što prikupimo pitanja, tijekom idućih tjedana na portalu Dnevnik.hr objavljivat ćemo vaše 'intervjue' s reporterima Dnevnika Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook