Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed roditelja i srednjoškolaca

Vrgorac: 'Dosta nam je toga da djeca iz škole idu autostopom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrgorački srednjoškolci i njihovi roditelji prosvjedovali su zbog neorganiziranog autobusnog prijevoza učenika.

'Dosta nam je da djeca iz škole idu kući autostopom', poručili su na prosvjedu roditelji srednjoškolaca koji žive u udaljenim vrgoračkim selima. Zbog neorganiziranog autobusnog prijevoza jutros se pred srednjom školom Tin Ujević u Vrgorcu okupilo 70-tak učenika i njihovih roditelja.

>> Uspjeh: Obitelji u H. Kostajnici dobit će novac za prijevoz do škole!

Na području Vrgorca nema organiziranog prijevoza. Apsurd je da postoje autobusi za osnovnoškolce, ali srednjoškolci po Zakonu ne smiju u njih iako oni voze poluprazni.'Imam petero djece, dvoje mi ih poveze, a troje ostavi. Što ću, idem za autobusom i čekam do 14:30 kad će ići kući. Takav je svaki moj dan od početka školske godine. Dvije tisuće kuna mirovine dam za gorivo, a kruha ako bude', rekao je otac jednog srednjoškolca.

Pročitajte i ovo Sukoba propalestinskih prosvjednika i protuprosvjednika na UCLA-u Neredi zbog Gaze VIDEO/FOTO Kaos na sveučilištu: Sukobili se prosvjednici, u sve se umiješala i policija Sindikati i praznik rada - 3 SRETAN VAM PRAZNIK RADA "Previše navijača, premalo igrača": Hrvati više vole slavlje od prosvjeda

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene