Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Danas vas čeka sunce, uživajte dok možete: Temperature opet "gaze" preko 30 stupnjeva, no promjena je na vidiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom ponedjeljka će biti još sunčanije nego jučer, a uz to će i temperatura na kopnu porasti. Živa u termometru će u unutrašnjosti dosezati 30, uz obalu i 32 stupnja.

Od jutra će diljem Hrvatske prevladavati sunčano vrijeme, a tek će ponegdje biti malo magle. Uz obalu će prijepodne puhati slab burin. Na kopnu će temperatura iznositi oko 13-14, a na moru od 19 do 23 stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna

U nastavku dana u središnjoj Hrvatskoj će biti pretežno sunčano. Puhat će slab vjetar, a temperatura će iznositi od 27 do 30 stupnjeva.

Uz sunčano vrijeme, biometeorološke prilike će biti povoljne i u Slavoniji. Vjetar će i ondje biti slab, a temperatura će iznositi do najviše 29 stupnjeva.

Sunčano će biti i na sjevernom Jadranu, a u gorju uz prolazno više oblaka može pasti koja kap kiše ili kakav kraći pljusak. Puhat će slab do umjeren zapadnjak i jugozapadnjak, a temperatura će iznositi od 26 do 30 stupnjeva.

I u Dalmaciji će biti sunčano, a zapuhat će slab do umjeren zapadnjak ili sjeverozapadnjak. Temperatura će iznositi od 30 do 32 stupnja.

Uz sunčano vrijeme i ugodno toplo more, ponedjeljak će biti idealan za kupanje. Međutim, u najtoplijem dijelu dana se treba kloniti sunca jer je UV indeks visok ili vrlo visok.

Idućih dana će u kopnenim dijelovima prevladavati sunčano, pri čemu će u početku jedino u gorju biti ponekog pljuska. Zatim će u četvrtak doći do naoblačenja uz kišu ili pljuskove.

I na Jadranu će idućih dana biti sunčano i vruće. Sjeverni dio će u četvrtak zahvatiti nova promjena koja će donijeti pljuskove ili nevere.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene