Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Iskoristite sunčano vrijeme dok možete: Ljepša strana jeseni s nama će biti još samo nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se vrijeme smirilo, jučer je u svim krajevima bilo sunčano pa i ugodno toplo, osobito na južnom Jadranu. U Dubrovniku, kojeg je u ponedjeljak kiša potopila, jučer su izmjerena 24 stupnja, a jedino su topliji bili Metković s 26 i Mljet s 27 stupnjeva. Takvo će vrijeme s nama biti sve do vikenda, kada stiže nova runda kiše.

Danas će biti jutarnje kratkotrajne magle, osobito u Posavini i gorskim krajevima. Temperatura se tijekom jutra neće spuštati na jednako nisku razinu kao proteklih dana: iznosit će od četiri do najviše osam stupnjeva. Na Jadranu će tijekom jutra zapuhati jaka bura s olujnim udarima u velebitskom kanalu, zbog koje će biti sunčano.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U drugom dijelu dana u središnjoj Hrvatskoj će ostati pretežno sunčano i razmjerno toplo. Temperature će biti slične jučerašnjim: od 18 do 19 stupnjeva. Puhat će slab sjeveroistočnjak.

I u Slavoniji će tijekom dana biti sunčano i također dosta toplo. Najviša temepratura iznosit će 19 stupnjeva.

Sunčan i topao dan na sjevernom Jadranu će kvariti jaka bura s olujnim udarima, koja će puhati cijeli dan. Temepratura će iznositi od 20 do 24, a u gorskom dijelu oko 15 stupnjeva.

Malo više naoblake će biti na južnom Jadranu, ali bez kiše. Puhat će jaka bura, povremeno s olujnim udarima. Temepratura će iznositi 24-25 stupnjeva.

Još će u petak u kopnenim dijelovima Hrvatske biti ovako sunčano i toplo, osobito tijekom dana. Sunca će još biti i u subotu, ali se naoblačenje očekuje poslijepodne i navečer. Također, mogla bi pasti slaba kiša.

Najtmurnije i najkišovitije tijekom narednih nekoliko dana će biti na Jadranu, osobito na južnom dijelu. U subotu će doći do jakih grmljavinskih pljuskova i jakog juga koje će se smirivati tek u nedjelju.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene