Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne planirajte izlete u prirodu

VESELILI SE ILI NE Stiže promjena vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čeka nas stabilno vrijeme još tijekom srijede i u četvrtak, a onda nastupa kiša i značajan pad temperatura.

Pretežno sunčano bit će i u četvrtak, no promjena će biti osjetljiva, kao i temperaturni pad s dosadašnjih 33 do 35 stupnjeva, na 25 do 30 u prosjeku u čitavoj zemlji.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Uz više oblaka u noći i ujutro je u sjeverozapadnim krajevima ponegdje moguća kiša, a poslijepodne je u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu rijetko moguć kratkotrajan pljusak, piše DHMZ.

LJETO SE NE DA Uživajte u suncu, neće još dugo

Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni. Najnižajutarnja temperatura uglavnom od 13 do 18, u Lici i niža, a na Jadranu između 20 i 25 stupnjeva Celzija. Najviša dnevna temperatura većinom od 25 do 30, u Dalmaciji i do 32 stupnja Celzija.

Prava promjena vremena nam stiže u petak kada će se preko naših krajeva premještati frontalni sustav koji će nam osim oborina - ponegdje i obilnijih, donijeti i pad temperature za vikend.

Od petka poslijepodne bi moglo biti pljuskova i grmljavine, a u subotu bi oborine mogle biti i obilnije. Kiša će nam za vikend donijeti i osjetan pad temperature.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene