Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestabilno i promjenjivo - to je najbolji opis vremena proteklih, a i sljedećih nekoliko dana.

Pljuskova je bilo i danas, a i sutra nas čeka slično, s tim da će više sunca u unutrašnjosti i u gorju biti poslijepodne, a na sjevernom Jadranu i u Dalmaciji poslijepodne je veća vjerojatnost za povremene grmljavinske pljuskove. Ipak je posvuda dosta toplo, tako će ostati cijeli ovaj tjedan, a kako sada izgleda od petka nas opet čeka promjenjivije i malo hladnije vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

>> VIDEO Veliko nevrijeme u unutrašnjosti, kod Ivanca i Lepoglave viđena pijavica!

Nad našim krajevima nalazi se ciklona s frontama koja se vrlo sporo popunjava i premješta dalje pa će nam i sutra biti dosta promjenjivo i nestabilno. U jutarnjim satima bit će povremene kiše ili kratkotrajnih pljuskova, koji su uglavnom mogući u unutrašnjosti, gdje će ujutro biti više oblaka, ali i sumaglice ili magle. Temperatura bez promjena, oko 14, 15 stupnjeva. Na moru više sunca, pogotovo na jugu, a temperatura do 18.

Četvrtak uglavnom sunčan i topao, no od petka opet pljuskovi

Povremeni pljuskovi, ponegdje i s grmljavinom mogući su i poslijepodne, ali ipak računajte da nas u drugom dijelu dana čeka i dosta sunca - barem između ovih pljuskova. Temperatura će biti vrlo slična kao i danas, od 19 do najviše 24. Na Jadranu su poslijepodne veće šanse za povremene pljuskove, a povremeno će ih opet biti i u gorju. Vjetar slab, a temperatura do 22, odnosno 24 na moru.

Na jugu će prevladavati sunčano, ali poslijepodne će opet biti i grmljavinskih pljuskova - znači nestabilno i proljetno vrijeme. Zapuhat će sjeverozapadnjak, posebno na otvorenom moru. U četvrtak predah i od pljuskova i od oblaka, čeka nas uglavnom sunčan i topao dan. Neće nam to trajati dugo, već od petka više oblaka i u noći na subotu pljuskovi, ali i koji stupanj manje.

Na Jadranu također u četvrtak lijepo i sunčano, toplo vrijeme, a od petka - uglavnom poslijepodne kiša i pljuskovi i to najprije na sjevernom i srednjem dijelu. Subota cijela promjenjiva, pljuskovita i malo hladnija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene