Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme u Hrvatskoj

Pljuštalo cijelu noć, prometnice pod vodom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kasnim večernjim satima velik dio zemlje pogodilo je nevrijeme.

Ako imate snimke ili fotografije poplave, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

Nakon sinoćnjeg oborinskog vala i danas se očekuju pljuskovi, uglavnom na Jadranu i uz njega grmljavina.

>> Sunčano vrijeme stiže u...

Najviš je oborina u posljednja 24 sata palo na podrulju Delnica - 68 mm, 52 mm palo je u Rijeci, a 45 mm u Gospiću.

Mjestimice obilnije kiša bit će na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji te ujutro i dio prijepodneva u zapadnim i sjeverozapadnim kopnenim krajevima, a navečer i u noći u srednjoj i južnoj Dalmaciji. Najviša temperatura uglavnom između 15 i 20, na Jadranu od 23 do 28°C, stoji na stranicama DHMZ-a.

Kišno, ali i osjetno svježije zadržati će se još i u četvrtak, a onda će se vrijeme postupno smirivati. I dok će na kontinentu temperatura skromno porasti, za vikend nas duž Jadrana čeka dosta sunca te vrlo ugodna nazovimo je ljetno-jesenska atmosfera.

Zbog mokrih kolnika treba prilagoditi brzinu i način vožnje

Nakon što je pala obilna kiša, kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te Dalmaciji i radi toga Hrvatski autoklub u svom jutrošnjem izvješću upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na pojedinim dionicama zbog jake kiše moguće je da se na kolniku zadrži veća količina vode, a na cestama kroz gorska područja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Varaždin: Kiša poplavila podvožnjak

Zbog kiše koja je noćas padala vodom je ispunjen podvožnjak ispod pruge u Koprivničkoj ulici u Varaždinu. Policija na raskrižju s Međimurskom vozače preusmjerava prema centru što je uzrokovalo veliku gužvu. (I.D. / Agencija VLM/Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene