Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgledi vremena

Sunčano vrijeme stiže u...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I danas je pred nama dan koji nam donosi i oblake i sunce, a ponegdje i kišu. Uglavnom ugodne temperature zraka i najava prognostičara - sunčano vrijeme stiže u četvrtak.

Danas će prevladavati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, a povremeno će i kišiti, uglavnom u Lici i Gorskome kotaru, u unutrašnjosti Dalmacije, te na Jadranu, posebno srednjem i južnom, gdje će biti i pljuskova i grmljavine, prognoziraju iz DHMZ-a.

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija nestabilno vrijeme Za većinu zemlje upaljen meteoalarm: Stižu kiša i grmljavinsko nevrijeme Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane

Prema kraju dana kiša se očekuje i drugdje. Na Jadranu mjestimice umjereno jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu navečer moguće i jak, a samo ujutro podno Velebita umjerena bura. Najviša dnevna temperatura od 20 do 25, na Jadranu ponegdje do 28 Celzijusa.

Sutra nas očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom, te pljuskovima i grmljavinom i hladnijim temperaturama zraka. Na Jadranu kiša može biti i obilnija. Od četvrtka djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i malo toplije. Povremene kiše u četvrtak još može biti ponajprije u gorskim krajevima.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene