Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se načelnik HNS-a

Vrdoljak: Topolovec u sukobu interesa, slijede izbori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općini Radoboj bit će raspisani prijevremeni izbori za načelnika jer je sadašnji načelnik Anđelko Topolovec u sukobu interesa zbog imenovanja za predsjednika Uprave Narodnih novina, izjavio je danas ministar gospodarstva i Topolovčev stranački kolega iz HNS-a Ivan Vrdoljak.

Govoreći o Topolovcu vrlo afirmativno, kao o osobi koja je "krenula od nule i sama se probijala kroz život", Vrdoljak je nakon obilaska Janafova terminala na Žitnjaku rekao da je Topolovec tijekom dvije i pol godine, koje je proveo u Upravi Narodnih novina, upoznao to javno poduzeće te sada dolazi na mjesto svojeg prethodnika Petra Piskača, koji je stariji od 70 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu" Slika nije dostupna objasnio što je izbor Vrdoljak se žestoko obrušio na Škoru: ''Što je sljedeće? Šetnja Osijekom na tragu Glavaševih crnih košulja?''

Zamoljen za komentar medijskih najava o mogućnosti ukidanja porezne stope od 40 posto na najveće plaće Vrdoljak je, uz ogradu kako ne može komentirati sve što se pojavljuje o novinama, rekao da Vlada svakako želi rasteretiti cijenu rada.

'Ni ovaj tjedan Radimir Čačić ne narušava jedinstvo stranke'

Komentirajući tvrdnje o slabijem punjenju proračuna, Vrdoljak je rekao da su informacije o tome kontradiktorne, jer slabije punjenje u nekim sektorima kompenzira bolje punjenje u drugima, kao što su industrija i turizam. Dodao je da je preuranjeno iznositi ocjene o punjenju proračuna već treba pričekati detaljnije analize. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene