Šef HNS-a kaže da se ne želi miješati u unutarstranačke izbore HDZ-a niti birati kandidata, ali očito je da struja Mire Kovača za prirodne partnere shvaća Most, Hasanbegovića, Željku Markić, Zekanovića i slične, a oni niti jesu niti će ikad biti partneri HNS-a.


Ivan Vrdoljak iz HNS-a komentirao je unutarstranačke tenzije HDZ-ovaca i zagrebački GUP.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković: ''Neka guverner HNB-a objasni izjavu o rastu rata kredita. Ako nešto misli o tome neka nam priopći'' Andrej Plenković HDZ bira nova vodstva lokalnih organizacija: Glasao Plenković, pitali ga hoće li biti promjena nakon ovih izbora

"HNS ne želi biti dio prepucavanja unutar HDZ-a, ali očito struja Mire Kovača za prirodne partnere shvaća Most, Hasanbegovića, Željku Markić, Zekanovića i slične, a oni niti jesu niti će ikad biti partneri HNS-a", rekao je Vrdoljak i dodao kako se neće opredjeljivati za kandidate i petljati se u unutarstranačke odnose.

Osvrnuo se i na rušenje GUP-a u zagrebačkoj Skupštini.

"HNS je od početka natjerala i Bandića da proceduru GUP-a svede u zakonski okvir. Na tome smo inzistirali, a naš stav o sadržaju GUP-a, ne o legalnosti, već je bio jasno iznesen nekoliko puta. Drago mi je da je ta priča završena i da se možemo Zabreb pričati o nekim drugim temama", rekao je Vrdoljak.

Na pitanje hoće li se ova gradska tema preliti i na nacionalnu razinu odgovorio je: "Pa pred nama su parlamentarni izbori".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju