Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Što nas čeka idućih dana? Južina će konačno prestati, ali srijeda donosi novu promjenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon južine vjetar ponovno okreće na sjeverni. Vrijeme postaje oblačnije, a moguća je i koja kap kiše, ponajprije na sjevernom Jadranu, u gorju, ali i ponegdje na sjeverozapadu zemlje.

Bura nam donosi hladniji zrak, pa do kraja tjedna više neće biti ovako toplo, mada će temperatura i dalje biti nešto viša nego što je sredinom veljače uobičajeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iako je sunce, ostanite doma Čeka nas sunčano i sve toplije vrijeme uz slab vjetar, no već početkom idućeg tjedna stiže promjena Slika nije dostupna Na raskrižju godišnjih doba Vrijeme će idućih dana biti sve samo ne stabilno: Red kiše, red sunca, red snijega... Jadran čeka i nova stara nevolja

U središnjoj Hrvatskoj bit će većinom oblačno, a rijetko gdje moguće je vrlo malo kiše. Zapuhat će sjeveroistočnjak te će biti svježije uz temperaturu do oko 13 stupnjeva.

I u Slavoniji i Baranji bit će oblačnije, a šanse za kišu ovdje su pak vrlo male. Puhat će većinom umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će biti oko 12 stupnjeva.

Desetak stupnjeva očekuje se i u gorju, a 14 ili 15 na sjevernom Jadranu. Bit će većinom oblačno bez veće mogućnosti za kišom. Zapuhat će umjerena, podno Velebita i jaka bura.

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, no suho. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura će biti uglavnom između 14 i 17 stupnjeva.

Nešto promjenjivije vrijeme očekuje nas u srijedu. U kopnenom dijelu zemlje pri tom je moguće malo kiše, a krajem dana, u najvišem gorju i koja pahulja snijega. Stabilnije u četvrtak i petak, barem dijelom vedro, suho, ali hladnije, osobito ujutro. Dnevna temperatura i dalje iznad prosjeka, no neće više biti jako toplo.

I na Jadranu će u srijedu biti promjenjivo, a moguć je i pokoji pljusak s grmljavinom. U četvrtak i petak uglavnom će prevladavati sunčano. Puhat će sjeverozapadnjak i bura, koja u četvrtak na mahove može biti olujna. Slabjet će u petak. Uz buru će i na moru idućih dana biti svježije.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene