Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objava na Facebooku

Vozač hitne pomoći pušten iz Remetinca: "Plakao je od sreće"

Vozač hitne pušten iz Remetinca
Vozač hitne pušten iz Remetinca Foto: Hitna uživo 194
Vozač hitne pomoći pušten je iz Remetinca. 62-godišnji muškarac vozilom je ozlijedio troje maloljetnika koji su sjedili na travi na Bundeku.

Vozač hitne Mario Macan pušten je iz Remetinca. "Toooooo, Mario je slobodan... Branit će se sa slobode", napisali su na stranici Hitna uživo 194 na Facebooku. 

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici u petak je odlučivalo o žalbi na istražni zatvor.

Njegov odvjetnik Marin Ivanović rekao nam je da je sud djelomično prihvatio njegovu žalbu te mu kao mjeru privremeno oduzeo vozačku dozvolu.

"Smatrali smo da je mjera istražnog zatvora prestroga", rekao je Ivanović, koji se čuo s klijentom. "Plakao je od sreće", rekao nam je njegov odvjetnik. 

Pojasnio je što slijedi dalje. "Slijedi daljnji postupak, branit će se sa slobode kako bi se utvrdila njegova odgovornost. Moj klijent je izrazio kajanje zbog onoga što se dogodilo, ljudski je odreagirao na sve, dobivao je informacije o ozlijeđenima", rekao nam je Ivanović. 

 

Radnici hitne medicinske pomoći okupili su se u četvrtak ispred zatvora u Remetincu kako bi iskazali podršku kolegi vozaču kojemu je određen istražni pritvor nakon prošlotjedne prometne nesreće u kojoj je ozlijedio troje maloljetnika koji su sjedili na travi s južne strane Bundeka.

Prošle srijede oko 22 sata s južne strane jezera Bundek djelatnici hitne medicinske pomoći pružali su u svom vozilu liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na trovanje alkoholom. Nakon toga 62-godišnji vozač krenuo je vozilom prema kolniku te ozlijedio troje maloljetnika koji su sjedili na travi.

Na sudu u Velikoj Gorici 62-godišnjem vozaču hitne medicinske pomoći određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela te je potom prevezen u Remetinec. 

Sada je na Facebooku objavljeno kako je vozač pušten iz Remetinca. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene