Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rast cijena

Pitali smo građane što misle o poskupljenjima: "Više ne znam čega bih se odrekla"

Rast cijena hrane i dobara glavna je tema razgovora posljednjih dana. U pola godine poskupile su brojne namirnice, neke čak i za 70 posto. Zato smo građane pitali kako se snalaze i jesu li se morali nečega odreći.

"Više ne znam čega bih se odrekla", kazala nam je gospođa Eni koju smo pitali kako se snalazi uslijed inflacije zbog koje najviše rastu cijene hrane. 

Što su nam sve o poskupljenjima kazali Zagrepčani pogledajte u priloženom videu.

Ljetovanje u Hrvatskoj je mnogima postalo nedostupno, a neki si ne mogu priuštiti čak ni kuglicu sladoleda. Cijene na obali šokiraju čak i strance dok se domaći ljudi zbog poskupljenja nekih stvari moraju i odricati.

Pročitajte i ovo HEP - 2 Najnovija afera Oporba se pita što radi DORH: "Svima koji su upleteni u aferu s HEP-om poručujem, spremite tople pidžame"

Zagrepčani su nam komentirali i druge aktualne teme

Aktualno More na obalu izbacilo tijelo ogromnog kita: Kad su mu otvorili utrobu, ostali su u šoku Ilustracija - 1 Ilustracija - 1 Foto: Afp Ilustracija - 2 Ilustracija - 2 Foto: Afp Ilustracija - 3 Ilustracija - 3 Foto: Afp Ilustracija - 4 Ilustracija - 4 Foto: Afp Ilustracija - 5 Ilustracija - 5 Foto: Afp +1 Ilustracija Svijet More na obalu izbacilo tijelo ogromnog kita: Kad su mu otvorili utrobu, ostali su u šoku 1/7 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene