Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvoje Vojković nakon odlaska iz Croatia osiguranja najavljivao je pokretanje privatnog posla, a prvi posao sklopio je krajem ljeta kada je bio jedan od suorganizatora koncerta Chemical Brothersa.


U zagrebačkim glazbenim krugovima doznaje se kako je Vojković na nagovor Marka Lasića Nereda bio jedan od glavnih financijera nastupa Chemical Brothersa, piše Nacional. Smatra se da su Vojković i Lasić iz vlastitih sredstava prikupili oko 250 tisuća eura potrebnih za organizaciju koncerta, a glavni sponzor Becks isplatio je 70 tisuća eura. 

>> CO: Smijenjeni Vojković i Mihanović

Vezani članci Slika nije dostupna Hrvoje Vojković tuži Croatia osiguranje za 890 tisuća kuna Slika nije dostupna Vojković postaje veleposlanik RH u Maroku?

Vrlo je upitno jesu li organizatori bilo što zaradili, jer britanski dvojac svoj nastup ne naplaćuje manje od 300 tisuća eura, što znači da je uz ostale visoke troškove organizatorima bilo potrebno 15 tisuća prodanih ulaznica da ostvare profit. Nacional navodi kako je koncert na kraju slabo posjećen te da je prema nekim procjenama prodano manje od tri tisuće karata. Kako je Vojković najviše uložio, logično je da je i najviše izgubio.