Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nakon što ode iz Croatia osiguranja

Vojković postaje veleposlanik RH u Maroku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Vojković, nakon što ode s mjesta predsjednika uprave Croatia osiguranja, odlazi na mjesto veleposlanika RH u Maroko.

Vojkoviću i Damiru Mihanoviću, predsjedniku i članu uprave CO-a, jučer je i službeno potvrđeno da će Vlada na današnjoj sjednici predložiti Nadzornom odboru njihova razrješenja, vijesti je koju neslužbeno doznaje Večernji list. Dodaje kako se o Vojkovićem odlasku u diplomaciju zadnjih dana piše kao o 'načinu na koji bi se moglo ušutkati čovjeka koji toliko toga zna'.

Pročitajte i ovo Peter Szijjártó Geopolitička preslagivanja Mađarski šef diplomacije: ''Rusija nije prijetnja NATO-u, a EU više treba zapadni Balkan nego što njemu treba članstvo'' Slika nije dostupna dolazi u ključnim trenutcima U Moskvu nakon dvije godine stiže novi hrvatski veleposlanik

>> Vlada ostavila Vojkovića na čelu Croatia osiguranja

Večernji list dodaje kako uskoro istječu mandati desetak veleposlanika, a Vojković je odlučio prihvatiti mjesto u Maroku. Izvori bliski Vladi kažu kako je 'Vojković morao prihvatiti Maroko jer se indija, zasad, ne nudi'. Njegovo imenovanje u diplomaciju morat će potvrditi predsjednik Josipović koji je naglasio kako će inzistirati na moralnosti i stručnosti kandidata te da odluke neće donositi na temelju životopisa već će sa svakim kandidatom osobno razgovarati.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene