Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskreno o velikom problemu

Voditelj odjela dubrovačke bolnice: "Deset puta se bolje živi od drugih stvari i, iskreno, da sam mlad, i ja bih isto razmislio što bih"

Zenan Karamehmedović (Foto: Dnevnik.hr)
Zenan Karamehmedović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Voditelj odjela u dubrovačkoj Općoj bolnici Zenan Karamehmedović smatra da se deset puta bolje živi od drugih zanimanja, ali ističe da nije loše biti dobar liječnik. Za ministra kaže da mu je prijatelj i da se izgradio radom.

Zenan Karamehmedović, doktor medicine, specijalist interne medicine, gastroenterolog i voditelj istoimenog odjela u dubrovačkoj Općoj bolnici komentirao je opterećenje u bolnici gdje je danas liječnicima pri pregledu pacijenata pomagao i ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EPILOG SRAMOTNOG INCIDENTA Podignuta optužnica protiv četvorice zbog napada na novinarku ispred kuće bivšeg ministra Kujundžića Slika nije dostupna NAKON AFERA DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića

Kazao je kako još ima dvije godine do mirovine, a na internom odjelu ostaje svega šest liječnika jer njih petero ima više od 55 godina.

"Da sam mlad, i ja bih isto razmislio što bih"

"To nam govori da je ovo nepoželjna struka, da to nitko ne želi u ovim turističkim destinacijama. Deset puta se bolje živi od drugih stvari i, pravo da vam kažem, da sam mlad, i ja bih isto razmislio što bih", kaže Karamehmedović.

Na pitanje pomaže li ministru Kujundžiću, odgovara da već 37 godina pomaže svaki dan i daje sve od sebe jer to voli.

"Kujundžić se izgradio radom"

"Nije lako biti liječnik, ali nije loše biti dobar liječnik", smatra Karamehmedović.

"Kujundžić je ministar, moj prijatelj, kolega, ali prije svega ministar koji radi. Teško bih se sjetio nekog drugog iz ove struke, a da je čovjek koji radi, koji je stekao ime radeći. Dakle, on je bio nešto da bi postao netko. Ja to cijenim da je ne znam tko", kaže liječnik Karamehmedović.

On smatra da ima perspektive, ali su potrebne temeljne promjene u društvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene