Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob u Vodicama

Nakon incidenta u prometu pretukao srpskog turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpskoj obitelji iz Beograda ovogodišnji odmor u Hrvatskoj, nakon fizičkog sukoba s motoristom, neće ostati u dobrom sjećanju.

Na Jadran je obitelj 61-godišnje Milke L., prema pisanu Pressa, došla prvi put nakon 20 godina, nadajući se lijepom odmoru. Ali, tijekom ljetovanja Milkin je nećak pretučen u centru Vodica. ’Otišli smo puni vedrine i optimizma, vjerujući da se za dva desetljeća mnogo toga promijenilo i da su pozivi sa plakata zaista dobronamjerni, ali smo se poslije pet dana spakirali i glavom bez obzira pobjegli nazad, jer mi je jedan od nećaka brutalno pretučen, a nama poručeno: ’Marš van iz Vodica. Bjež'te kući četnici, ovdje niste dobrodošli’, ispričala je Milka.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

>> Dubrovnik: Mladi nasilnik pretukao Južnoafrikanca

Mladići iz kafića ga pokušali zaustaviti

Grupa mladića pokušala je zaustaviti napadača, ali je ovaj uspio pobjeći Trećeg dana boravka u Hrvatskoj u centru Vodica, kako je ispričala žena, put im je prepriječio mladić na skuteru. ’Nećak je čuo kako motorist prijeti i psuje. Izašao je iz auta vjerujući da se mladiću pokvario motor i da mu treba pomoć. Kako je zakoračio iz automobila i krajnje dobronamjerno ga upitao: Treba pomoć?, muškarac ga je svom silinom udario laktom u vilicu, a on je kao svijeća poletio unazad, udario glavom u krilo automobila i bez svijesti se srušio se na zemlju’, rekla je Milka te dodala da su u pomoć priskočili mladići iz obližnjih kafića. ’Digli su dreku na tog monstruma koji je već sjeo na motor i počeo bježati, ali uspjeli su zapisati tablice i prijaviti ga policiji koja se pojavila tek po našem odlasku s lica mjesta’, ispričala je Milka. Nakon što se osvijestio, odvezli su ga privatnom liječniku koji ustvrdio da je nećak pretrpio potres mozga i ozljedu na licu.

Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko - kninske potvrdila je za Dnevnik.hr da je policija od svjedoka u četvrtak zaprimila dojavu o sukobu u centru Vodica, ali kada su stigli na mjesto događaja nisu zatekli ni vozača niti motociklista.

Nije prijavio slučaj

'U četvrtak popodne jedna ženska osoba koja je svjedočila događaju, prijavila je sukob. Ispričala je da je vozilo beogradskih registracijskih oznaka izlazilo s parkirališta, a iz ulice prema kojoj se vozilo kretalo dolazio je motociklist. Prema riječima svjedoka, čini se da vozač automobila nije vidio motociklistu te mu je oduzeo prednost, na što se motociklist naljutio i sišao s motora te udario vozača automobila. Kada su policajci došli provjeriti dojavu, nisu zatekli sukobljene strane. Očevici su zapisali registracijske oznake, ali motociklista nismo pronašli. O vozilu beogradskih oznaka obavijestili smo i susjedne policijske postaje kako bi pronašli i njihovog vozača te utvrdili što se dogodilo, ali nismo ga pronašli. Moram napomenuti da on nije prijavio incident', rekla je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene