Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupuje Vupik?

Vlasnik dijela Ovčare mogao bi postati srpski tajkun?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potencijalan kupac Vupika, a postoji realna mogućnost da njegov budući vlasnik postane vlasnik Spomen-doma Ovčara, prema neslužbenim informacijama je i srbijanska tvrtka Delta, čiji je vlasnik Miroslav Mišković.

Postoji realna mogućnost da budući kupac Vupika postane vlasnik Spomen-doma Ovčara, mjesta gdje su posljednji put zajedno bili zatočeni branitelji i ranjenici prije strijeljanja na Ovčari, piše Večernji list, a prema neslužbenim informacijama kao potencijalni kupci Vupika spominju se Agrokor, ali i srbijanska Delta, koja je u vlasništvu Miroslava Miškovića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sekunde do katastrofe VIDEO "S*anje! Je*ote!": Avion se jedva zaustavio nakon što mu je drugi prošao pistom, putnici vrištali Slika nije dostupna Nova prijetnja Novi hibrid koronavirusa deltakron potvrđen u Europi: Koliko je zarazan i kako će utjecati na cjepivo?

'Pravno gledajući, budući vlasnik Vupika automatski će postati i vlasnik Spomen-doma Ovčara, jer to zemljište nikad nije izvlašteno iz vlasništva tvrtke', rekao je Zdravko Komšić, predsjednik vukovarske podružnice Hrvatskog društva logoraša. No, iz ministarstva tu mogućnost opovrgavaju. 'Spomen-područje Ovčara ne može biti predmetom prodaje, i ako postoji još neka čestica koja nije prenesena na Republiku Hrvatsku, to će biti učinjeno već ovih dana. Stručne službe već su dobile zadaću da to naprave', rekao je glasnogovornik Ministarstva gospodarstva Tomislav Mazal.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene