Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vladi Zecu produžen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladi Zecu, bivšem predsjedniku Uprave "Kamen Ingrada", njegovoj pomoćnici Đurđici Kristić i bivšem ravnatelju Županijske uprave za ceste Milanu Ivanku istražni sudac Županijskog suda u Požegi Tihomir Božić produžio je pritvor za još 30 dana, doznaje se danas od glasnogovornika toga suda Branimira Miljevića.

Njih su troje osumnjičeni za zluporabe u gospodarstvu "teške" 25 milijuna kuna, zbog čega se u pritvoru istražnog zatvora u Požegi nalaze još od 12. rujna prošle godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica protiv Zeca Slika nije dostupna Zec i suradnici još dva mjeseca u pritvoru

Vladu Zeca, Đurđicu Kristić i Milana Ivanka tereti se da su
zajednički i dogovorno počinili kažnjiva djela oštetivši nekoliko
banaka, faktorinških i osiguravateljskih društava te Požeško-slavonsku županiju za 25 milijuna kuna.

Kako je požeški trojac u pritvoru još od 12. rujna prošle godine, sada Županijski sud mora završiti istragu, a Općinsko državno odvjetništvo u idućih mjesec dana odlučiti o podizanju optužnice, inače bi svih troje mogli biti pušteni iz pritvora. Nakon podizanja optužnice daljnji pritvor za njih troje može zatražiti Općinsko državno odvjetništvo u Požegi.

Istraga se završava i njezini će rezultati biti dostavljeni Općinskom državnom odvjetništvu koje će odlučiti o daljnjem postupku, rekao je danas glasnogovornik Županijskog suda u Požegi Branimir Miljević.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene