Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Izrada strategije

Vlada ponovno zatražila pomoć građana: Ovaj put oko turizma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH traži pomoć građana pri oblikovanju Strategije razvoja hrvatskog turizma, kao i za turizam ključnih zakona.

Na stranicama Ministarstva turizma objavljeno je kako je pokrenut projekt 'e-konzultacije' kojim žele potaknuti građane i sve zainteresirane na slanje svojih prijedloga, ideja i mišljenja o projektima Ministarstva.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima'' Vrućine - 26 Prvi takav krovni zakon Slijedi nam reforma turizma, evo što novi prijedlog zakona donosi

>> Vlada na Facebooku upitala građane: Kako biste vi riješili nezaposlenost?

Građane se želi aktivno uključiti i u proces pripreme prijedloga za izmjene i dopune određenih zakonskih akata koji će ove godine biti upućeni u proceduru. Svoje prijedloge za izmjenu Zakona o pružanju usluga u turizmu građani mogu poslati do 15. svibnja na e-mail savjetovanje@mint.hr, dok do 15. rujna mogu slati prijedloge za izmjenu Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.

Osim toga, svi građani mogu se uključiti i u izradu Glavnog plana i Strategije razvoja hrvatskog turizma koju priprema Institut za turizam. Prijedlozi, ideje i mišljenja mogu se poslati do 1. kolovoza na e-mail adresu strategija@iztzg.hr, ali i na forumu forum.iztzg.hr.

Strategija će odgovoriti na ključna pitanja te će dati novu razvojnu viziju hrvatskog turizma, a ujedno će biti i osnova za povećanje konkurentnosti te za povlačenje sredstava iz fondova EU, ističu u Ministarstvu turizma.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene