Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Pregovore o pristupanju Europskoj uniji vodi i koordinira Vlada Republike Hrvatske, te su netočne informacije da će Vladimir Šeks biti koordinator za pregovore o Poglavlju 23', priopćio je danas vladin Ured za odnose s javnošću, reagirajući na navode u tisku da će Šeks biti koordinator u pregovorima.


'Radi istinitog i potpunog informiranja javnosti, napominjemo kako nije točno da je Vladimir Šeks imenovan za koordinatora za završetak pregovora o Poglavlju 23. Netočna je i tvrdnja da će gospodin Šeks imati zadaću koordiniranja ministarstava u ostvarivanju aktivnosti vezanih uz završetak pregovora. Pregovore o pristupanju Europskoj uniji vodi i koordinira Vlada RH', stoji u priopćenju.

Vezani članci Ante Mrvica Preminuo Ante Mrvica, dobri duh Splita. Bio je ikona luke, svi su za njega imali samo riječi hvale: "Uvijek je bio nasmiješen" Damir Vanđelić Vanđelić potvrdio da s HDZ-om pregovara o utrci za Zagreb: "Ja mislim da imam šanse na mnogim izborima"

Potpredsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav te član i zamjenik predsjednice Nacionalnog odbora za praćenje pregovora o ulasku u EU Vladimir Šeks u izjavi za 'Vjesnik' također je demantirao pisanje 'Novog lista' da ga je premijerka Jadranka Kosor imenovala koordinatorom provođenja akcijskog plana za završetak pregovora u poglavlju 23 - Pravosuđe i temeljna prava. (Hina)