Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve pregovore vodi - Vlada'

Vlada opovrgla da će Šeks biti koordinator za Poglavlje 23

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Pregovore o pristupanju Europskoj uniji vodi i koordinira Vlada Republike Hrvatske, te su netočne informacije da će Vladimir Šeks biti koordinator za pregovore o Poglavlju 23', priopćio je danas vladin Ured za odnose s javnošću, reagirajući na navode u tisku da će Šeks biti koordinator u pregovorima.

'Radi istinitog i potpunog informiranja javnosti, napominjemo kako nije točno da je Vladimir Šeks imenovan za koordinatora za završetak pregovora o Poglavlju 23. Netočna je i tvrdnja da će gospodin Šeks imati zadaću koordiniranja ministarstava u ostvarivanju aktivnosti vezanih uz završetak pregovora. Pregovore o pristupanju Europskoj uniji vodi i koordinira Vlada RH', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović otvaranje pregovora s BiH Predsjednik prozvao Plenkovića: "Ovo je vrhunac njegova dodvoravanja briselskim birokratima" Švedska postaje članica NATO-a gotov trnovit put Nakon dva stoljeća neutralnosti: Švedska postaje članica NATO-a

Potpredsjednik Hrvatskog sabora, predsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav te član i zamjenik predsjednice Nacionalnog odbora za praćenje pregovora o ulasku u EU Vladimir Šeks u izjavi za 'Vjesnik' također je demantirao pisanje 'Novog lista' da ga je premijerka Jadranka Kosor imenovala koordinatorom provođenja akcijskog plana za završetak pregovora u poglavlju 23 - Pravosuđe i temeljna prava. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene