Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo turizma sufinancira do 50 posto opravdanih troškova, a najviše do 200 tisuća kuna po korisniku, odnosno projektu.


Vlada je danas putem Twittera pozvala građane koji imaju ideju za turistički projekt da se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja inovacija u turizmu 'INOVATIVNI TURIZAM' u 2012. godini, koji je otvoren do 31. kolovoza.

Vezani članci Turisti polako dolaze, hoteli ne otvaraju - 6 Kreće borba za svakog gosta: Hoteli se otvaraju na kapaljku, cijene apartmana niže i do 40 posto Ilustracija Na ljetovanje po zimskim cijenama: Jednim potezom ministar bacio u koš odluku o poskupljenju, doznajte koliko bi vas mogao stajati odlazak na more

>> Vlada RH, ovakav status, stvarno?!

Za dodjelu se mogu kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljskih i/ili turističkih usluga, turističke agencije i zajednice, javne ustanove, udruge, klubovi, sportske i umjetničke organizacije te jedinice područne i lokalne samouprave.

Ministarstvo turizma sufinancira do 50 posto opravdanih troškova, a najviše do 200 tisuća kuna po korisniku, odnosno projektu. Više o Vladinom pozivu doznajte na stranicama Ministarstva turizma. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.