Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunikacija s građanima

Vlada na Facebooku aktivnija od ministara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dolaska na vlast, neki od ministara u novoj Vladi 'zanemarili' su svoje profile na Facebooku.

Za razliku od nekih ministara koji nisu više toliko 'aktivni' na Facebooku, Vlada Republike Hrvatske skuplja sve više 'lajkova', prijatelja i komentara.

Pročitajte i ovo Ivan Penava Postigli dogovor Poznato kako će izgledati nova Vlada: Tri imena iz redova Domovinskog pokreta zasjest će u ministarske fotelje Petra Buljan i Ivan Penava - 1 Komentirao i novog ministra Penava za Dnevnik Nove TV: "Rodna ideologija sigurno nije smjer nove Vlade, apsolutno ostajemo pri svome"

Ranko Ostojić se 23.12. 'oprostio' do svojih Facebook prijatelja uz ispriku da 'neko vrijeme neće biti na omiljenoj društvenoj mreži', no njegovi 'prijatelji' i dalje ostavljaju komentare i postove.

Željko Jovanović zadnji je post na svojem Facebook profilu ostavio posljednji dan stare godine.

Zlatko Komadina zadnji puta na Facebooku bio je 'aktivan' 24.12. dodavši fotografiju nove Vlade.

Gordan Maras aktivan je bez obzira na ministarsku funkciju, kao i njegova stranačka kolegica, zamjenica ministra obrazovanja, znanosti i sporta, Marija Lugarić, ali i ministar uprave Arsen Bauk.

Radimir Čačić i Neven Mimica svoje su profile zapustili, a neki ministri poput Mirele Holy,Ante Kotromanovića i Predraga Matića ni nemaju svoje Facebook profile.

Za razliku od Facebook profila novih ministara, profil Vlade Republike Hrvatske do danas je sakupio 15,040 'lajkova' i vrlo je aktivan. Svakodnevno se objavljuju novi postovi, linkovi i statusi.

>>Pročitajte prvi status nove Vlade na Facebooku!

>>'Jutro! Vjerujemo da su ostavili bar nešto (kave) u Banskim dvorima... :)'

>>Vlada se pohvalila na uspjehu na Twitteru

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene