Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prijedlog ministra

VLADA IMENOVALA NOVE LJUDE Zvonimir Vnučec privremeni ravnatelj policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvonimir Vnučec imenovan je na mjesto privremenog ravnatelja policije. Vlada je u srijedu na prijedlog ministra razriješila glavnog ravnatelja policije Vladu Dominića i privremeno imenovala njegova zamjenika Zvonimira Vnučeca na tu dužnost.

Kako doznajemo, Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice na prijedlog ministra razriješila glavnog ravnatelja policije Vladu Dominića i privremeno imenovala njegova zamjenika Zvonimira Vnučeca na dužnost glavnog ravnatelja policije.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Na mjesto načelnika zagrebačke Policijske uprave (PU) dolazi Željko Prša, dosadašnji voditelj Službe općeg kriminaliteta u Upravi kriminalističke policije Ravnateljstva policije.

 

 

Mjesto načelnika Sektora kriminalističke policije u PU zagrebačkoj preuzima Antun Čavčić koji na to radno mjesto dolazi s mjesta policijskog službenika u Službi gospodarskog kriminaliteta u toj upravi.

Dosadašnji voditelj Službe općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović obavljati će poslove voditelja Službe organiziranog kriminaliteta u zagrebačkoj policiji.

Damir Juras, voditelj Odjela prvostupanjskog disciplinskog suda Split obavljati će poslove voditelja Službe za unutarnju kontrolu.

Zbog provale u sjedište zagrebačke kriminalističke policije sa svojih su dužnosti u utorak uz Dominića i načelnika zagrebačke policije Gorana Burušića odstupili načelnik Sektora kriminalističke policije zagrebačke policijske uprave Danijel Žugel i voditelj Službe za unutarnju kontrolu Stjepan Jurenec.

Istovremeno s dužnosti je udaljen zagrebački načelnik Sektora organiziranog kriminaliteta Željko Dolački u čijem se uredu nalazio provaljeni sef. Za Dolačkog, koji je za razliku od ostalih udaljen s dužnosti, ministar je kazao da je protiv njega moguć i disciplinski postupak.

U provali u sjedište zagrebačke krminalističke policije u noći na ponedjeljak ukradena su dva kilograma zlata i 280 tisuća eura. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene