Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kajin je optužio HDZ da zbog rata unutar njihove stranke pati cijele Hrvatska.


'Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ pred raspad Jugoslavije. Narod bi rekao, to je jedna banda, a bandu treba potjerati na izbore jer ako do izbora ne dođe i to relativno skoro, od ove zemlje neće ostati ni kamen na kamenu', izjavio je Kajin.

Vezani članci Slika nije dostupna Čeka nas mršavi rast: 'Pomoć MMF-a bila bi pozitivan znak' Slika nije dostupna Kajin: Hrvatska je daleko od oporavka

>> Kajin: Hrvatska sve veći talac HDZ-a

>> Zbog Sanadera okupilo se uže vodstvo HDZ-a

'Aktualna vlast se ne bavi krizom, već vodi unutarstranački rat i bavi se svime samo ne egzistencijom građana. Od rujna 2009. do rujna ove godine Hrvatska je ostala bez 116 tisuća radnih mjesta. Mi ne možemo izbjeći MMF, to je gotova stvar', rekao je Kajin dodavši da je samo pitanje hoće li MMF biti pozvan 2011. ili 2012. godine.

'Ovo nije početak kraja, već kraj jednog sustava i kvazidemokratskog vladanja baziranog na ovisnim medijima, ucijenjenim pojedincima, korupciji, nepotizmu i neradu', optužio je Kajin dodavši kako sadašnju Vladu ne može srušiti oporba nego bivši premijer Sanader sa svojim 'spavačima' za koje Kajin pak tvrdi kako su previše ucijenjeni da bi bilo što poduzeli.(Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju