Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema smjene'

Vlada: Apsolutno je netočna tvrdnja smjeni Jurčića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladin Ured za odnose s javnošću reagirao je na medijske napise potaknute naslovnicom Jutarnjeg lista: ‘Jurčića smjenjuju, Vidošević novi šef NO-a Podravke?’ te tekstom koji je objavljen u tom listu, ističući da su te tvrdnje apsolutno netočne.

‘Apsolutno je netočna tvrdnja o navodnoj smjeni Ljube Jurčića s mjesta predsjednika Nadzornog odbora Podravke’, stoji u reagiranju Vlade. Također odbacuju insinuacije o ‘pobjedi Josipa Friščića u borbi da Podravka ostane pod kontrolom politike, čime su on i premijerka Kosor izigrali mirovinske fondove’.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I službeno postao predsjednik NO-a Jurčić na čelu Podravke i traži smjenu pritvorenih menadžera Slika nije dostupna Očekivana vijest Jurčić: Pritvoreni menadžeri Podravke moraju biti smijenjeni

>> Jurčić: Ne znam ništa o svojoj smjeni u Podravci

‘Točno je da nema smjene u Nadzornom odboru Podravke. Ovakvo tendenciozno pisanje usmjereno je protiv stabilizacije upravljanja tvrtke i zaslužuje svaku osudu’, ističe se u reagiranju vladina Ureda za odnose s javnošću. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene