Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi potres u Podravci?

Jurčić: Ne znam ništa o svojoj smjeni u Podravci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nekim medijskim napisima, Ljubo Jurčić bit će smijenjen s mjesta predsjednika NO Podravke, a na njegovo mjesto navodno dolazi Nadan Vidošević.

O Jurčićevoj smjeni izvijestio je Jutarnji list, ne pozivajući se na konkretne izvore, već navodeći kako se radi o dogovoru premijerke Jadranke Kosor i Josipa Friščića. Ljubo Jurčić je u telefonskoj izjavi za Dnevnik.hr rekao da je o svemu doznao od novinara, dok u krugu Nadana Vidoševića tvrde kako to nije istina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nema smjene' Vlada: Apsolutno je netočna tvrdnja smjeni Jurčića Slika nije dostupna Friščić: Nisam s Polančecom dogovorio smjenu Marinca

'Meni to nitko iz Vlade nije rekao niti javio. To sam čuo od novinara. Posao sam u Podravci preuzeo kako bih pomogao, a koliko moj mandat u Nadzornom odboru traje, to je na odluci onih koji su me tamo i postavili', rekao nam je Ljubo Jurčić. Dodao je kako nema saznanja niti o tome da je u igri za njegovo mjesto Nadan Vidošević, već da mu je čudno da bi to bio netko iz Kraša.

'To nema veze s istinom', kratko i rezolutno nam je odgovorila Matrina Sokač Saraga, glasnogovornica Nadana Vidoševića te dodala, kako je i ona za čitavu stvar saznala od novinara. Vidoševićeve reakcije na sjedanje na čelo NO Podravke, nije htjela prenositi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene