Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema pisanja po naredbi

Vjesnikov ogranak HND-a osudio Sanaderov istup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjesnikov ogranak HND-a osudio je istup bivšeg premijera Ive Sanadera koji je novinaru Vjesnika imputirao kako je tekst pisao po političkom nalogu.

Pročitajte i ovo Mario Jurič Oglasila se i ministrica Novinar Mario Jurič nakon Debeljakovih uvreda : "Inzistirali smo na pitanjima koji zanimaju radnike i javnost" Tomislav Debeljak sramotni čin Hrvatsko novinarsko društvo osudilo napad Tomislava Debeljaka na novinara Nove TV: "Ispod svake razine"

Vjesnikov je novinar objavio informaciju iz istrage u slučaju 'Fimi media', prema kojoj je bivši rizničar HDZ-a Mladen Barišić, dajući svoj iskaz Uskokovim istražiteljima, rekao da je bivšem premijeru Ivi Sanaderu u nekoliko navrata u njegovoj kući u Kozarčevoj te u središnjici HDZ-a u Zagrebu, u razdoblju od tri i pol godine, dao na ruke više od 30 milijuna kuna iz tvrtke Fimi media.

>> Sanader: Nisu mi dali da govorim jer me se HDZ boji

'Oštro se protivimo svim javnim istupima koji blate ime kolega koji pošteno i profesionalno rade svoj posao', stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HND-ovog ogranka Vjesnik Zlatko Herljević dodajući kako se nada kako je prošlo vrijeme pisanja naručenih tekstova. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene