Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjesnikov ogranak HND-a osudio je istup bivšeg premijera Ive Sanadera koji je novinaru Vjesnika imputirao kako je tekst pisao po političkom nalogu.


Vjesnikov je novinar objavio informaciju iz istrage u slučaju 'Fimi media', prema kojoj je bivši rizničar HDZ-a Mladen Barišić, dajući svoj iskaz Uskokovim istražiteljima, rekao da je bivšem premijeru Ivi Sanaderu u nekoliko navrata u njegovoj kući u Kozarčevoj te u središnjici HDZ-a u Zagrebu, u razdoblju od tri i pol godine, dao na ruke više od 30 milijuna kuna iz tvrtke Fimi media.

Vezani članci Hrvoje Zovko Oglasio se HND: "Indexov pop-up nije govor mržnje, nego satirična kritika vlasti koju političari najmoćnije stranke trebaju biti u stanju otrpjeti" Zgrada HRT-a Novinari traže istragu spolnog uznemiravanja na javnoj televiziji, pridružila im se i oporba: "Danas imamo pandemiju nasilja nad ženama"

>> Sanader: Nisu mi dali da govorim jer me se HDZ boji

'Oštro se protivimo svim javnim istupima koji blate ime kolega koji pošteno i profesionalno rade svoj posao', stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik HND-ovog ogranka Vjesnik Zlatko Herljević dodajući kako se nada kako je prošlo vrijeme pisanja naručenih tekstova. (Hina)