Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIDEO: Bianca se vraća u Sabor

Sanader: Nisu mi dali da govorim jer me se HDZ boji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bianca Matković podnijela je neopozivu ostavku u ministarstvu gospodarstva, a nakon toga je podnijela zahtjev za aktiviranjem saborskog mandata.

Kako ekskluzivno doznaje Nova TV Bianca je jutros i službeno od predsjednika Sabora Luke Bebića zatražila aktiviranje saborskog mandata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Neće ići rušiti Vladu' Friščić: Sanader neće ostaviti da se sve na njemu 'izriflja' Slika nije dostupna Uzbuna u Saboru Bianca uzburkala duhove: 'Nastavak ultimate fighta unutar HDZ-a'

Informaciju nam je potvrdila glasnogovornica Luke Bebića, Marina Buntić Juričić. Biancu Matković se povezivalo s Ivom Sanaderom, ali nema potvrde da njezin povratak u Sabor znači da je spremna okrenuti leđa HDZ-u i pomoći Sanaderu u okupljanju svog kruga zastupnika.

Sanader: Napisi o meni su laž

Sanader je izjavio kako nema nikakve namjere osnivati svoj klub zastupnika te ponovio kako neće rušiti vladajuću većinu koju je sam stvarao. Na upit je li mu Barišić donosio novac na kućnu adresu odgovorio je kako je već jučer rekao, te da ponavlja i danas da ništa od toga nije istina. 'Napisi u medijima su laž', rekao je Sanader. Dodao je kako je zanimljivo da je sve to objavio Vjesnik, kojim, kako je rekao, 'drma' Šeksov nećak.

Na pitanje osjeća li se izigranim što jučer nije dobio priliku govoriti u Saboru, rekao je kako je to uobičajena procedura kada se nekoga želi spriječiti da govori te je naglasio kako mu je takav postupak smiješan. 'To je samo još jedan dokaz da me se HDZ boji', rekao je Sanader za Novu TV dodavši kako je želio govoriti o dva DORH-a u Hrvatskoj, među kojima je i onaj koji dobro radi svoj posao, a kojem je na čelu Mladen Bajić.

'Naravno da ne postoji drugo državno odvjetništvo, ali postoji u nastojanjima određenih političara, uz pomoć i nekih medija, gdje se stvara atmosfera hajke, lova na vještice, pritiska na sudstvo, DORH, policiju da rade ono što bi politika diktirala. E, to neće proći u Hrvatskoj', kazao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene