Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vitez: Ubrzan rad na rješavanju nagomilanih problema na području kriminaliteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novoimenovani zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez najavio je ubrzan rad na rješavanju nagomilanih problema na području kriminaliteta.

"Imam oko mjesec dana da 'pohvatam konce' na novoj dužnosti zamjenika glavnog ravnatelja policije, nakon čega slijedi ubrzan rad na rješavanju nagomilanih problema na području kriminaliteta", rekao je dojučerašnji načelnik PU varaždinske Dražen Vitez na današnjem posljednjem kolegiju načelnika PU varaždinske.

Pročitajte i ovo ZOO mandat od 4 godine Otvoren natječaj za novog ravnatelja zagrebačkog ZOO-a: Pogledajte tko se može prijaviti Željka Mostečak Traži se nasljednik Ovo se još nije dogodilo! Nitko se nije javio na natječaj za ravnatelja USKOK-a!

Njegove riječi potvrdio je i drugi zamjenik glavnoga ravnatelja policije Jakob Bukvić istaknuvši da posljednji slučajevi, poput pokušaja ubojstva direktora Industrogradnje Josipa Galinca, imaju apsolutan prioritet u rješavanju i otkrivanju počinitelja.

"Odabir Viteza na mjesto zamjenika glavnoga ravnatelja policije nije slučajan budući da je riječ o čovjeku koji već osam godina uspješno vodi jednu od najboljih policijskih uprava u zemlji", rekao je Bukvić.

Upravo se Policijska uprava varaždinska isticala po velikom stupnju razriješenosti slučajeva iz područja kriminaliteta, koji je gotovo svake godine bio iznad državnog prosjeka.

Umjesto Dražena Viteza Policijsku upravu varaždinsku, do imenovanja novoga načelnika, vodit će zamjenik načelnika Rade Sitar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene