Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SDP-ov načelnik virske općine Kristijan Kapović odbacio je današnje HDZ-ove optužbe prema kojima je navodno općinski vijećnik Renato Vučetić (SDP) prijetio smrću HDZ-ovu vijećniku Željku Bonatu. Načelnik kaže kako je zapravo bilo upravo obrnuto.


Prema Kapovićevim riječima na prošloj sjednici Općinskog vijeća u raspravi o proračunskim stavkama HDZ-ov vijećnik Bonato počeo je vrijeđati SDP-ova vijećnika Vučetića, a nakon toga mu zaprijetio i fizičkim obračunom. Kako bi izbjegao sukob, Vučetić je napustio sjednicu, izjavio je načelnik Kapović.

Vezani članci Plaža na Viru Iz lokalnog stožera odgovorili Capaku: "Na Viru nema noćnih klubova! Mi smo ove godine jedina destinacija u Hrvatskoj s više od milijun noćenja" Plaža na Viru U vrijeme korone oni obaraju turističke rekorde: Ovdje se trenutno odmara najviše gostiju u Hrvatskoj - "Cijene su ostale iste kao lani"

'Osim Vučetića Bonato je vrijeđao i mene. I do sada je bio prilično incidentna osoba', tvrdi Kapović te dodaje kako postoji najmanje deset svjedoka da je Bonato prijetio Vučetiću.

Ocijenivši cirkusom to što je HDZ zbog toga sazvao konferenciju za novinare, Kapović je dodao kako će na sutrašnjoj konferenciji za novinare virskog SDP-a postaviti i pitanje revizije invalidnosti
vijećnika Željka Bonata.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Zadru HDZ-ova saborska zastupnica Mirjana Brnadić iz Vira i općinski vijećnik Bonato optužili su virski SDP za mnoge nepravilnosti u općinskom poslovanju, a vijećnika Vučetića za prijetnje smrću HDZ-ovu vijećniku Bonatu.