Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isključena mogućnost podmetanja?

Virski načelnik smatra da mu je auto namjerno zapaljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na osobnom automobilu 'alfa romeo brera', kojega koristi načelnik Općine Vir Kristijan Kapović, jutros je oko 3 sata u Zadru buknuo požar. Ozlijeđenih na sreću nije bilo. Policija u prvim nalazima nije našla dokaze da je požar podmetnut, no sam Kapović, Zadrani, ali i stručnjaci misle drukčije.

Automobil je u vlasništvu tvrtke njegova oca. Nakon dojave na mjesto događaja, u Veslačkoj ulici, izašli su djelatnici Policijske uprave i obavili očevid. Nakon toga su uklonili automobil s mjesta zapaljenja.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Prema prvim spoznajama policije, isključena je mogućnost podmetanja požara, te se pretpostavlja da je uzrok tehnički kvar. No, obavit će se dodatna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok požara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene