Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zajednički izlazak na izbore

Vinkovci: HNS i HSS potpisali predizborni koalicijski sporazum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za Gradsko vijeće i Gradonačelnika grada Vinkovaca u subotu su u vinkovačkom hotelu Villa Lenije potpisali Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati i Hrvatska seljačka stranka uz zajedničku poruku kako im je cilj ulazak u drugi krug izbora za vinkovačkog gradonačelnika.

Ovaj grad treba promjeniti na način da Vinkovci postanu grad jednakih mogućnosti, a ne grad u kojem se uspjeti može jedino ako imate člansku iskaznicu vladajuće stranke ili pripadate nekoj od uglednijih obitelji, poručila je kandidatkinja koalicije HNS-HSS za gradonačelnicu Vinkovaca, predsjednica vinkovačkog HNS-a Mirna Krajina-Andričević.

Pročitajte i ovo Koalicija - 1 Postizborna slagalica Tko će komu? Nitko ne odaje s kim će koalirati nakon izbora, no ime jedne stranke čuje se najviše: "Ako netko izda..." Koalicija u središnjici SDP-a Predstavljena koalicija "Rijeke pravde": "Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina"

Ocjenila je kako se Vinkovcima upravlja stihijski već dvadeset i pet godina, koliko je u tome gradu na vlasti HDZ, rekla da se zalaže uza izradu strategije razvoja grada i pozvala birače da daju glas koaliciji HNS-HSS.

Povjerenik HSS-a za grad Vinkovce Zdravko Kelić istaknuo je kako je veliki optimist glede uspjeha koalicije HNS-HSS na izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika, rekavši kako je uvjeren da će kandidatkinja za gradonačelnicu Mirna Krajina-Andričević ući u drugi krug izbora i pobijediti.

"Ovo je koalicija koja nudi nadu i budućnost i njome otvaramu novu stranicu u gradu na Bosutu", kazao je Kelić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene